Skip to main content

Dexion je dio Gonvarri Material Handling(GMH).  Gonvarri Material Handling je vodeći panevropski proizvođač i dobavljač industrijskih i komercijalnih rješenja za skladištenje visokog kvaliteta, koja se prodaju širom Evrope kao zaštitni znaci  Constructor, Kasten, Dexion, Stålteknik i Kredit.

Od 2007. u vlasništvu Altor Funds II, Gonvarri Material Handling je 3. po veličini dobavljač rješenja za skladištenje u industrijskom sektoru u Evropi i najveći u komercijalnom sektoru.

Naši proizvodi se nalaze u rasponu od inovativne tehnologije paletnih regala i polica do rješenja za skladištenje u arhivima i kancelarijama. Kao grupa posjedujemo višegodišnje iskustvo i stručnost, koje koristimo u saradnji sa našim klijentima da bismo pružili najbolja rešenja.

Isporučujemo više od proizvoda i možemo ponuditi čitav paket usluga uključujući savjetovanje, planiranje i održavanje bez obzira na to da li je u pitanju zahtjev za opremanjem skladišta ili distributivnog centra ili rješenja sa policama za muzej, kancelariju ili biblioteku.

Bez obzira na vaše zahtjeve, Gonvarri Material Handling može iskreno doprinijeti poboljšanju vašeg poslovanja pružanjem prvoklasnog radnog i skladišnog okruženja.