Skip to main content

Dexion – vaš partner za optimizovana skladišna rješenja

Kakve god da su Vaše potrebe skladištenja, Dexion ima niz proizvoda i usluga dizajniranih da ih zadovolji. 

Od rada sa klijentima do potpunog razumijevanja njihovih detaljnih potreba, u mogućnosti smo da ponudimo raznovrsna rješenja koja najbolje mogu iskoristiti raspoloživi prostor, dok istovremeno razmatramo traženu selektivnost proizvoda, brzinu prikupljanja i investiciju. Procjenjivanjem različitih mogućnosti sa klijentima, možemo klijentu obezbijediti najveću isplativost investicije u svakom pogledu.

Naš cilj je da uvijek pružimo najefikasnije rješenje koje u potpunosti zadovoljava potrebe klijenta.

Rukovanje paletama

Sa više od 9000 instalacija širom svijeta DEXION je sticao iskustvo tokom više decenija kako u razvijanju tako i u proizvodnji sistema pokretnih regala za velika opterećenja.

Saznajte više
Rukovanje malim dijelovima

Sa velikim izborom polica koje odgovaraju različitim situacijama i asortimanom plastičnih pregrada za skladištenje malih dijelova, možemo ponuditi sveobuhvatna rešenja za skladištenje ili preuzimanje bilo kojih malih dijelova.

Saznajte više
Rukovanje dugačkom robom

Konzolni regali, regali sa pregradama, sanduci za drvnu građu, regali sa A-ramom i regali za metalne ploče su posebno dizajnirani za čuvanje dugačke robe i predmeta različitih dužina.

Saznajte više
Skladišni i radni prostori

Bez obzira na to da li želite da povećate iskorišćenost prostora u okviru magacina ili da pružite sigurnost i bezbjednost vašim radnicima, postoji niz sistema i proizvoda koji vam mogu pomoći.

Saznajte više