Skip to main content

Dexion će vam isporučiti u savršenom stanju i na vrijeme, bez obzira na to da li vam treba jedan odjeljak polica ili kompletna instalacija.

Koji god proizvod firme Dexion vam je potreban, isporučićemo vam ga u savršenom stanju i na vrijeme, bez obzira da li vam treba jedan odjeljak polica ili kompletna instalacija. Dexion će se pobrinuti da njegovo umijeće i resursi uvijek budu usredsređeni na potpuno zadovoljavanje vaših potreba.

Dexion uvek vodi računa o tome:

  • da proizvodi budu isporučeni u skladu sa dogovorenim vremenskim rokovima
  • da svi proizvodi stignu u odličnom stanju
  • da proizvode instalira potpuno obučeno i iskusno osoblje
  • da se instalacija uradi prema dogovorenom planu
  • da su metode instalacije dokumentovane, a gdje je potrebno, dogovorene
  • da je po završetku, instalirani proizvod propisno uručen sa odgovarajućom dokumentacijom krajnjem korisniku

Tokom svoje duge istorije vodećeg snabdjevača opreme za skladišta širom sveta, Dexion je izgradio mrežu sopstvenih filijala i eksternih distributera. Naši distributeri vam mogu pomoći lokalno i dogovoriti isporuku i instalaciju naših proizvoda gotovo bilo gdje u svijetu.

Upravljanje projektom

Sa bogatim iskustvom u upravljanju projektima i instalaciji, Dexion može da isporuči sve od jednostavnih proizvoda do rješenja „ključ u ruke”. U svakom slučaju, u potpuno razmatranje se uzima sljedeće:

  • obavljanje cijelog posla u skladu sa dogovorenim metodama, instrukcijama i specifikacijama;
  • partnerski rad sa drugim izvođačima da bi se uručilo najbolje rešenje;
  • fleksibilnost da se prihvate promene zahteva;
  • pružanje kompletne dokumentacije i sertifikata instaliranog u skladu sa lokalnim propisima i zakonima.

Bezbednost je bitan deo isporuke i instalacije naših proizvoda. Veliki trud je uložen u obezbjeđivanje zaštite na radu u svim područjima sprovođenja projekta. Naša široka geografska prisutnost nam pomaže da budemo u toku sa lokalnim zahtjevima i propisima u svim oblastima instalacije proizvoda. Naši profesionalci u upravljanju projektima omogućavaju ispunjenje i prevazilaženje očekivanja svaki put.

What our clients say

"Our warehouse function was previously outsourced and we have wanted to bring it in-house for some time. Working with Constructor Sweden we have gained a number of advantages including obtaining better control of our warehouse logistics. Other anticipated benefits are reduced costs and improved conditions for our staff.”
- Sarah Lundqvist, Project Manager, Octapharma

Certificates & Awards