Skip to main content

Konsultovanje - Isporuka - Rešenja - Briga o korisnicima

Klijenti na svim tržištima će imati koristi od saradnje sa firmom Dexion. Naša polazna tačka je vaša potreba. Razvijamo rješenja po mjeri klijenta da bismo udovoljili Vašim potrebama, kakve god one bile. Pored naših standardnih sistema, možemo ponuditi i potpuno prilagođene instalacije.

Sa bogatim iskustvom u upravljanju projektima i instalaciji, Dexion može da isporuči sve od jednostavnih proizvoda do rješenja „ključ u ruke”.

Naši iskusni i upućeni prodavci, inženjeri i menadžeri na projektima mogu ponuditi dragocjen uvid u rješavanje potreba skladištenja naših klijenata.

U zavisnosti od vaših potreba, možemo pružiti potpun spektar rješenja, od nacrta upravljanja budžetom do detaljne ponude, pomažući vam da procijenite izvodljivost projekta ili pristupite drugim mogućnostima skladištenja.

Zdravlje i bezbjednost su bitni firmi Dexion i kao dio naše usluge Dexion može pomoći vama i vašoj kompaniji sa pitanjima vezanim za zdravlje i bezbjednost i životnu sredinu.

Dexion vjeruje da predanost klijentima ne prestaje posle isporuke i instalacije proizvoda. Trudimo se da nastavimo da radimo sa klijentima i pružimo neprekidnu podršku što se tiče održavanja i servisiranja proizvoda. 

Šta god naši klijenti tražili, uvijek ćemo težiti tome da izradimo rješenja prema njihovim potrebama, čineći tako rad sa firmom Dexion jasnim i jednostavnim izborom.

Konsultovanje

Dexion ide dalje od ponude opštih savjeta i smjernica svojim klijentima u vezi sa potrebama skladištenja; nudimo praktičnu pomoć kroz detaljniju analizu klijentovih potreba skladištenja.

Saznajte više
Isporuka i instalacija

Dexion će vam isporučiti u savršenom stanju i na vrijeme, bez obzira na to da li vam treba jedan odjeljak polica ili kompletna instalacija.

Saznajte više
Zdravlje i bezbjednost

Zdravlje i bezbjednost su bitni firmi Dexion i kao dio naše usluge Dexion može pomoći vama i vašoj kompaniji sa pitanjima vezanim za zdravlje i bezbjednost i životnu sredinu.

Saznajte više
Servis/Održavanje

Trudimo se da nastavimo da radimo sa klijentima i pružimo neprekidnu podršku što se tiče održavanja i servisiranja proizvoda.

Saznajte više