Preduzeće Dexion u istočnoj Evropi kreiralo nove internet strane

  • Preduzeće Dexion u istočnoj Evropi kreiralo nove internet strane

Preduzeće Dexion u istočnoj Evropi kreiralo nove internet strane

Sa namjerom naglašavanja svoje široke palete proizvoda, preduzeće Dexion u istočnoj Evropi kreiralo je nove internet stranice.

Kao deo svoje politike širenja prisustva u istočnoj Evropi, preduzeće Dexion kreiralo je nove internet strane u Ukrajini, Bugarskoj, Moldaviji, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Sve te internet strane su na jeziku zemlje u kojoj se internet strana i nalazi. Ljudi, koji se interesuju za široku paletu proizvoda preduzeća, mogu saznati više tako što će posjetiti lokalnu internet stranu i pročitati informacije na svom jeziku.

Internet strane Dexion omogućavaju vam da upoznate proizvode, kako sa aspekta njihovog sastava, tako i sa aspekta načina korišćenja za koji su namenjeni.

»U preduzeću Dexion trudimo se da podržavamo istočnoevropsko tržište. Zbog velike potražnje donijeli smo odluku da povećamo prisustvo na tom području i da našim klijentima omogućimo lakši i direktan pristup informacijama o našoj širokoj paleti rješenja za skladištenje.

Našu trenutnu mrežu prodavaca širimo putem povezivanja sa jakim i stručnim preduzećima koja dobro poznaju lokalnu logistiku i tržište sistema u istočnoj Evropi. Kao pomoć distributerima i u svrhu naglašavanja prisustva preduzeća Dexion na ovom području, odlučili smo se za stvaranje internet strana preduzeća za sve istočnoevropske države sa detaljnim informacijama o preduzeću i uslugama na jezicima tih zemalja.

Te internet strane velika su pomoć svima u tim zemljama koji se interesuju za paletu rješenja za skladištenje preduzeća Dexion.” rekao je Florin Rotaru, rukovodilac izvoza za preduzeće Dexion Storage Solution.

Nove internet strane koncipirane su tako da posjetiocima pružaju sve informacije sa najjednostavnijim pristupom. Pozivamo vas da posjetite naše nove internet strane i radujemo se vašim povratnim informacijama kao delu naše kulture neprestanog poboljšavanja.

O preduzeću

Dexion je vodeće preduzeće na evropskom tržištu u oblasti različitih rješenja, od paletnih regala do arhiva. Dexion nudi široku paletu rješenja za skladištenje, a proizvodi iz te palete proizvode se u fabrikama preduzeća u Njemačkoj, Rumuniji, Finskoj i Rusiji.

Preduzeće se izdvaja od drugih na tržištu zbog kombinacije visokokvalitetnih proizvoda i vrhunskog nivoa usluga. 50-godišnje iskustvo preduzeća Dexion u oblasti izrade paletnih regala i različitih sistema skladištenja predstavljaju dokaz da je preduzeće posvećeno visokom kvalitetu i neprestanim inovacijama.